veterinären..

Hann inte skriva hur det gick hos veterinären igår, vi va där i fyra och en halv timma... dom va ju nogranna iallafall och jag orkar inte skriva exakt vad dom gjorde osv. men vi kom fram till att det var en kotledsinflammation ikotan och knät höger fram. Anledningen till att hon haltade på vänster också, vilket hon även gjorde där, var att hon har överbelastat det när hon har haft ont i det andra. vi röntgade benen för säkerhets skull men där hittade dom inget som tur var! Fick typ panik när dom sa att det skulle kosta 8000 för besöket men glömde ju att försäkringen står för det mesta så tack agria haha. Nu blir det medicin i 10 dagar och skritt i en månad då nästa återbesök blir. 
 
Jag fick faktiskt lite beröm för att hon var så fin och dom sa att det inte var konstigt att vi inte hade märkt något då benen såg och kändes jättefina.
Dom va tvugna att bedöva hennes ben och ge henne kortison osv så dom rakade två små fina rutor på henne ben.. tur att jag inte ska iväg och tävla eller nåt då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0